Yhteystiedot

Vaasan Oy

Pääkonttori

Vaasan Oy
PL 315 (Salmisaarenaukio 1)
00181 Helsinki
Puh. 0204 46 111
Fax. 0204 46 110

Sähköposti: etunimi.sukunimi@vaasan.com

 Saapuminen omalla autolla

Keskustan ja Lauttasaaren suunnasta tullessasi pääset meille Porkkalankatua pitkin. Käänny Tallberginkadulle kohti Salmisaarenrantaa. Salmiparkki on edessäsi Energiakadun risteyksen kulmassa.

Länsiväylältä tullessasi seuraa opastetta Ruoholahden suuntaan ja käänny ensimmäisessä risteyksessä oikealle, Energiakadulle. Salmiparkki on Energiakadun ja Salmisaarenrannan risteyksessä oikealla.

Navigaattoriin osoitteeksi merkitään: Salmisaarenranta 9. (Salmisaarenaukio 1 johdattaa kiinteistön yläpihalle, johon ei voi pysäköidä.)

Voit pysäköidä Salmisaarenaukio 1:n parkkihalliin Salmiparkkiin tai kiinteistön takapihalla olevalle parkkipaikalle, jonka löydät ajamalla Salmiparkin parkkihallin läpi. Sisäänajo Salmiparkkiin on Salmisaarenrannassa,  Energiakadulta tai Tallberginkadulta tullessa oikealla. Parkkihallista pääsee hissillä Salmisaarenaukio 1:n ensimmäiseen kerrokseen, jossa on kiinteistön vastaanotto ja ilmoittautuminen.

Salmisaarenrannassa on myös jonkin verran kadunvarsipaikkoja.

Salmisaaren alueella pysäköinti on maksullista.
Salmisaaren kartta

Saapuminen joukkoliikenteellä

Salmisaarenaukio 1 sijaitsee kävelyetäisyyden päässä Ruoholahden metroasemalta, Porkkalankadun bussipysäkeiltä sekä raitiovaunu 8 pysäkiltä. Julkisen liikenteen aikataulut ja pysäkit löytyvät Helsingin seudun liikenteen reittioppaasta www.reittiopas.fi

Kuluttajapalvelu

Ota yhteyttä kuluttajapalveluumme, kun haluat kysyä tuotteistamme tai muuten vain antaa palautetta. Puhelinpalveluaikamme on maanantaista perjantaihin klo 9–11. Maksuton palvelunumeromme on 0800 125 125 ja sähköpostiosoitteemme kuluttajapalvelu@vaasan.com.

Kuluttajapalvelu

Tuotelahjoituspyyntö

 

Vaasanin leivonnaispakasteet kuten Vaasan Kotiuunin ja Vaasan Ooh -pakastetuotteeet sekä Vaasan Leipäkauppa kuuluvat tammikuusta 2016 lähtien Lantmännen Unibakelle ja niitä koskevat kysymykset voi osoittaa suoraan Lantmännen Unibaken kuluttajapalveluun puh. 020 729 1611 tai sähköposti: info.unibakeFI@lantmannen.com. Lantmännen Unibaken tarkemmat yhteystiedot sekä lisätietoja yrityksestä ja sen tuotteista löytyy täältä.

Vaasanin näkkileivät ja hapankorput liitettiin osaksi uutta Lantmännen Cerealia Oy:tä 1.5.2016. Näkkileipien, hapankorppujen ja snacksien lisäksi Lantmännen Cerealia myy ja markkinoi Suomessa mm. Axa ja Start! -myslejä, GoGreen-juomia, säilykkeitä ja kuivatuotteita sekä Kungsörnen leivonta-aineksia. Näihin tuotteisiin liittyvät kysymykset voi osoittaa suoraan Lantmännen Cerealian kuluttajapalveluun puh. 0800 94214 tai sähköposti: vaasan@lantmännen.com. Yrityksen tarkemmat yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Lehdistösuhteet
Viestintäpäällikkö Mira Perander (tuoreet leipomotuotteet sekä leivonnaispakastetuotteet), puh. 050 560 3327, mira.perander@vaasan.com tai mira.perander@lantmannen.com

Viestintäpäällikkö Tora Zeijlon (näkkileivät ja hapankorput), puh. +46 10 55 60 482, tora.zeijlon@lantmannen.com

 

Laskutusosoite

Vaasan Oy
PL 115
00026 BASWARE
OVT-tunnus: 003710983223
Välittäjän tunnus: BAWCFI22