Ainesosat

4 Vaasan the BRGR sämpylää
4 isoa portobellosientä
4 kynttä valkosipulia, kuorittuna ja hienonnettuna
2 rkl tuoreen timjamin lehtiä
1 dl oliiviöljyä
4 rkl tummaa balsamicoetikkaa
2 dl majoneesia
1 dl kalamata oliiveja
2dl rucolaa
1 dl parmesanjuustoa, ohuina lastuina
1 tl tryffeliöljyä
1 sitruunan mehu
suolaa ja pippuria

Ohje:

Esilämmitä uuni 180c asteeseen. Sekoita majoneesi ja yhden valkosipulin hienonnettu kynsi keskenään ja jätä maustumaan. Hienonna veitsellä tai blenderissä oliivit ja lisää joukkoon 1 valkosipulin hienonnettu kynsi, 1rkl timjaminlehtiä ja 2rkl oliiviöljyä. Jätä sivuun maustumaan.

Napsauta käsin portobellosienistä jalka pois ja laita sienet kokonaisina sienen alapuoli ylössuin uuninpellille leivinpaperin päälle.
Ripottele päälle hienonnettua valkosipulia, timjaminlehtiä, oliiviöljyä ja balsamicoa. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita sienet uuniin 180c asteeseen 15 minuutiksi.

Sekoita tryffeliöljystä, sitruunanmehusta ja oliiviöljystä kastike ja mausta se suolalla ja pippurilla. Kun sienet ovat valmiit, Paahda sämpylät pannulla tai uunissa, sekoita salaatti parmesanlastuista, rucolasta ja tryffelivinaigretesta. Kokoa burgeri näistä aineksista.