Ruishi eli ruisrullat

Peggyn pieni punainen keittiö -blogin Peggy on loihtinut nerokkaan herkullista naposteltavaa. Ruishi on voileivän sekä sushin välimuoto jota on helppo valmistaa Vaasan Ruispalat Ohut Herkusta, sillä leipä on sopivan ohut rullattavaksi. Ruishi sopii niin naposteltavaksi telkkarin ääressä kuin juhlapöytään tarjoiltavaksi.

Ainesosat

6 kpl Vaasan Ruispalat Ohut Herkku
100 g pippurituorejuustoa
1 kpl punasipulia
300 g graavi kirjolohifilee
iso nippu tilliä
cocktail-tikkuja

Ohje:

Kuori ja silppua sipuli hienoksi. Voitele leipä tuorejuustolla. Laita siivu graavilohta leivän päälle. Lisää reilusti tilliä graavin keskiosaan. Rullaa leipä tiiviiksi rullaksi. Halkaisen leipä kahtia.
Paina cocktail-tikku rullan läpi, että reuna kiinnittyy. Tarjoile ja nauti!

Peggyn pieni punainen keittiö -blogin Peggy vinkkaa että ruishit voi tehdä valmiiksi jääkaappiin odottamaan tunteja ennen ja nostaa pöytään juuri ennen tarjoilua.