Pannacotta & näkkileipäcrunch

Ainesosat

4 dl piimää
2 dl kuohukermaa
3 tl vaniljasokeria
3 rkl maitoa
2 liivatelehteä
Kuorrutus:
50 g voita
4 palaa Vaasan Koulunäkki Kuntoa muruina
1 appelsiinin raastettu kuori
2 tl vaniljasokeria

Ohje:

Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Vatkaa kerma kuohkeaksi. Mausta vaniljasokerilla. Sekoita piimä ja kermavaahto. Kuumenna maito ja sekoita lionneet liivatelehdet kuumaan maitoon. Kaada se kermavaahto-piimä seoksen joukkoon ja sekoita hyvin. Kaada pieniin tarjoilukulhoihin ja anna hyytyä yön yli.

Tee kuorrutus juuri ennen tarjoilua. Sulata voita pannulla. Sekoita joukkoon appelsiinin raastettu kuori, näkkileipämuru ja sokeri. Paahda hetki ja nosta pannacottan päälle. Tarjoile heti.