Ainesosat

Vaasan Kotiuunin Munkkirinkelejä 1 pussi
Maitosuklaa 200 g
Keksit
Makeisia
Pieniä vaahtokarkkeja

Ohje:

Sulata Vaasan Kotiuunin munkkirinkelit ja ota ne huoneenlämpöön noin 30 min ennen koristelua. Pilko laakeaan astiaan maitosuklaa ja sulata varoen mikrossa pari minuuttia tai vesihauteessa. Voit tarvittaessa sekoittaa välillä suklaata sulatuksen aikana.

Kasta munkkirinkilä sulaan suklaaseen siten, että noin puolet munkista kuorruttuu. Ennen kuin suklaa ehtii jähmettyä, lisää ripotteet munkirinkelin päälle. Kuvassa käytetyt ripotteet: esim. keksit, suklaat ja pienet vaahtokarkit. Varaa ripotteet valmiiksi pieniin kulhoihin ennen koristelua. Kun suklaa on ehtinyt vähän jähmettyä, siirrä munkit tarjoiluastialle.

Munkkien tuunaus on hauska ohjelmanumero vaikka synttäreille.