Ainesosat

Hampurilaispihvit
600 g hieman karkeaksi jauhettua paisti­jauhe­lihaa (rasva­pitoisuus mielellään n. 20 %)
mustapippuria myllystä
vähän sormi­suolaa
Chilimajoneesi
1 dl majoneesia
2 rkl chili­kastiketta
tai valmismajoneesi:
1,2 dl Saarioisten Spicy Chili­majoneesi
Tarjoiluun
4 kpl Vaasan Hampurilaissämpylöitä
15–20 kpl kirsikka­tomaatteja
50 g suikaloitua jää­vuori­salaattia
50 g paistettua punasipulia
4 viipaletta kypsytettyä cheddar­juustoa

Ohje:

Sekoita pihvien ainekset keskenään ja muotoile 4 kpl hampurilaispihviä. Sekoita majoneesi ja chilikastike. Paista tai grillaa hampurilaispihvit. Laita cheddarjuustoviipaleet pihvien päälle paiston/grillauksen loppuvaiheessa, niin että juusto sulaa. Suikaloi jäävuorisalaatti, paahda kirsikkatomaatit ja paista sipulit. Grillaa tai paahda sämpylät ennen hampurilaisten rakentamista ja tarjoilua.