Ainesosat

4 burgeria
4 kpl BRGR Gourmet -sämpylää
4 kpl Tammisen burgerpihviä
8 rkl teriyaki-kastiketta
2 dl kiinankaalia suikaloituna
2 dl varhaiskaalia suikaloituna
1/2 dl garia eli sushi-inkivääriä suikaloituna
1 dl majoneesia
1 rkl mustia seesaminsiemeniä
1 rkl seesamiöljyä
suolaa ja pippuria

Ohje:

Sekoita suikaloitu varhaiskaali, kiinankaali, gari, seesaminsiemenet ja öljy sekä majoneesi keskenään ja anna maustua puoli tuntia jääkaapissa. Jos mustia seesaminsiemeniä ei ole saatavilla, voit käyttää vaaleita. 

1rkl seesamiöljyä

Maista ja lisää makusi mukaan lisää suolaa ja pippuria.

Mausta pihvit suolalla ja pippurilla.

Grillaa pihvit grillissä molemmilta puolilta.

Paahda sämpylät grillissä. Nosta grillattu pihvi paahdetun sämpylän pohjan päälle ja valele teriyaki-kastikkeella. Nosta pihvin päälle japanilaisittain maustettu coleslaw-salaatti ja nosta kansi paikoilleen. Herkku on valmis.