Ainesosat

4 kokonaista kardemumman palkoa
2 tl korianterin siemeniä
2 tl juustokuminaa
2 tl garam masalaa
500 g lampaan paistia kuutioina
8 palaa Vaasan Koulunäkki Kuntoa
2 rkl öljyä
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
2 vihreää chiliä
3 dl kasvislientä
1 prk kookosmaitoa
200 g pinaatinlehtiä
suolaa
mustapippuria

Ohje:

Murskaa kardemummat, korianterin siemenet, juustokumina ja caram masala huhmareessa ja ripottele lihapalojen päälle. Silppua joukkoon myös näkkileivät. Anna maustua. Kuumenna öljy padassa ja kuullota hienonnettu sipuli, valkosipuli ja chilit noin 5 min miedolla lämmöllä. Lisää lammaskuutiot mausteineen ja ruskista hetki, että saavat kauniin värin. Lisää kasvisliemi ja kookosmaito ja kuumenna kiehuvaksi. Peitä ruoka kannella ja anna hautua noin 30-50 min. Silppua pinaatinlehdet ja lisää lopuksi pataan. Anna kiehahtaa. Tarjoile!