Ananas-bbq-burgeri

Keskikesän juhlat ovat ilon ja valon kekkereitä, joita jaksaa juhlia, kun on kunnon eväät grillissä. Juhannusburgerin välistä löytyy grillissä paistettu ananas ja jalapenoilla terästettyä majoneesia. Nam.

Ainesosat

1 kpl
1 Vaasan Hampurilaissämpylä
150–200 g naudan jauhelihaa
2 siivua pekonia
1 siivu tuoretta ananasta
½ dl majoneesia
2 rkl säilykejalapenoja hienonnettuna
2 salaatinlehteä
suolaa ja pippuria

Ohje:

Muotoile jauhelihasta hampurilaispihvi ja mausta se molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla.

Grillaa tai paista parilapannussa mediumiksi tai kypäksi. Grillaa myös pekoni- ja ananassiivut. Sekoita majoneesin joukkoon hienonnetut jalapenot.

Paahda hampurilaissämpylät ja voitele pohja ja kansi jalapenomajoneesilla. Täytä burgeri salaatilla, pihvillä, pekonilla ja ananaksella. Paina kansi kiinni.