Juhannuksen herkullinen grillimenu

Juhannus on keskikesän odotetuin juhla, jolloin viimeistään grillikausi käy kuumimmillaan. Koko juhannuksen menu on helppo valmistaa itsetehtyjen hodareiden ja hampurilaisten ympärille, samalla kun nautitaan rennosta yhdessäolosta ja hyvästä seurasta.

Tutustu resepteihin

Suomalaista puhtia kesään!

Koulunäkki arpoo kesällä viisi Helkama Jopo 50 -polkupyörää. Osta kaksi pakkausta Koulunäkkiä, säästä kuitti ja osallistu. Koulunäkki – sen kanssa jaksat polkea!

Koulunäkki juhlistaa satavuotiasta Suomea LIMITED EDITION -pakkauksella, joka on myynnissä vain vuoden loppuun. Nyt on monta hyvää syytä juhlaan ja kauppareissuun!

Lue lisää

Pienet suuret talkoot

Pienillä teoilla saadaan aikaan suuria iloja. Siksi haastamme tänä vuonna suomalaiset perheet, naapurit ja kaveriporukat tekemään pienillä talkoilla isoja, hyviä tekoja.

Ilmoittaudu mukaan!

Uutuuksia

Kaipaavatko makunystyräsi vaihtelua? Maista uusimpia herkkuluomuksiamme ja ylläty iloisesti!

Tutustu uutuuksiin

Perinteistä leipää suurella sydämellä

Me Vaasanilla uskomme, että kiireinen arki vaatii vastapainokseen yksinkertaisia ja aitoja asioita. Siksi meillä leivotaan perinteistä leipää suurella sydämellä, niin kuin olemme sitä aina leiponeet. Sillä mikäs sen aidompaa ja yksinkertaisempaa kuin tuore, vastapaistettu leipä!

Lue lisää

Seuraa meitä